Condicions legals

fullframe_logo41

Dades identificatives.
El domini d’Internet www.fullframe.cat és titularitat de Sofia Díaz Romero
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives del despatx.
Denominació Social: Sofia Díaz Romero
CIF: 47611525F
Domicili Social: C / J.molins parera, 74 08780-Pallejà.
Telèfon: 699487542
Correu electrònic: info@fullframe.cat

Ús de la Web
L’accés i ús de la Web atribueix la condició d’usuari del portal, i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions incloses en aquest Avís Legal.
L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del Portal de conformitat amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, LSSICE i el present Avís Legal.

Així mateix respondrà davant Sofia Díaz Romero. o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.
Queda expressament prohibit l’ús del Portal amb fins lesives de béns o interessos de Sofia Díaz Romero o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari ) de l’Sofia Díaz Romero o de tercers.

Contingut del web i enllaços
Els continguts d’aquesta web tenen com a finalitat informar i donar a conèixer els serveis prestats per Sofia Díaz Romero
El despatx
no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts del web, sent exclusiva responsabilitat de l’Usuari que accedeix a ells o els utilitza.

Queda prohibit l’ús de continguts del web per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l’autorització de Sofia Díaz Romero, ni remetre publicitat o informació valent-se per a això dels serveis o informació que es posen a disposició de els usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no.

Propietat intel·lectual del web
Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i els seus codis font, són titularitat exclusiva de Sofia Díaz Romero, corresponent-li l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos, sense que pugui entendre que l’accés al portal atribueixi cap dret sobre aquests.

Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de Sofia Díaz Romero Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest lloc web estan protegits per llei.

Condicions Particulars
La utilització de determinats Serveis i Continguts oferts per Sofia Díaz Romero a través del web pot regir-se per Condicions Particulars Pròpies les quals poden completar i / o modificar el present Avís Legal. Per tant, amb anterioritat a la utilització d’aquests serveis, l’Usuari també ha de llegir atentament les corresponents Condicions Particulars dels mateixos.

Actualització i modificació de la pàgina web
Sofia Díaz Romero es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat alguna per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics
Sofia Díaz Romero no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il · legítimes fora del control de Sofia Díaz Romero.

També s’exonera de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.