Inauguració del centre de fotografia Full frame

By 14 julio, 2014 Notícies No Comments

Obre a Pallejà un nou centre de fotografia.

El dia 1 d’abril es va inaugurar a Pallejà una nova botiga de fotografía, Full Frame Estudi Digital, situada al centre del poble al carrer Joan Molins Perera,74.

És un centre modern de fotografia, que respon a un perfil avantguardista, equipat amb mitjans per satisfer la demanda del consumidor actual, cada dia més familiaritzat amb les noves tecnologies.

Al món de la fotografia, ha sofert enormes avenços tecnològics i canvis al mercat, als quals Full Frame Estudi Digital s’ha adaptat, integrant les principals empreses tecnològiques com Kodak, Cànon i Apple, líders en els seus diferents sectors. Això permet que, juntament amb l’experiència en el camp de la fotografia, puguin oferir una garantia de qualitat amb uns preus similars amb les grans superfícies.

Tots els serveis que ofereixen els podeu veure a la web: http://www.fullframe.cat o trucant al telèfon 9319334090. I destaquem que dins de la web hi ha la possibilitat de descarregar el programari Create@home per realitzar des de casa els foto llibres i calendaris com mes us agradin i posteriorment imprimir-los al moment a la mateixa botiga.
Consulta els nostres serveis.

Leave a Reply

Disseny web