Etiquetes Personalitzables a partir de 9,90 € el pack de 20 etiquetes

By 24 agosto, 2015 Notícies No Comments

Etiquetas-identificativas i-moments-desca.fw

Que els teus fills perdin un llibre de text, material escolar, etc. Et fa perdre temps, esforços i diners. Per això en i-moments volem facilitar-te la tasca d’identificar d’una manera fàcil, ràpida, còmoda i divertida tot allò que puguin extraviar. Amb Les Etiquetes Personalitzables d’i-moments, podràs identificar totes les seves coses del dia a dia a l’escola. Pots dissenyar al teu gust, amb la seva foto perquè li sigui més fàcil reconèixer, amb les teves dades perquè puguin localitzar, amb el nom del col · legi, de la classe ia més per molt pocs diners.

 

A partir de 9,90 € el pack de 20 etiquetes 9×5 cm (0,50 € l’etiqueta).
Estan impreses en paper adhesiu de 90 gr. d’alta qualitat i la impressió s’està protegint amb un vernís alta brillantor, perquè aquestes no s’esborrin i aguantin el tràfec del dia a dia.

Amb el programari gratuït d’i-moments, podràs:
Utilitzar els fons preestablerts, o crear els teus propis fons.
Edita els teus textos, la tipografia i color del text.
Afegeix les teves fotos, clip-arts, marcs, més caixes de text. Crea les teves pròpies i exclusives etiquetes per identificar tot!

 

Preus sense sorpreses!
Tots els nostres preus inclouen tots els impostos i el transport fins a la botiga del distribuïdor. Per a lliuraments a domicili, tens un recàrrec de 3,50 €

Leave a Reply

Disseny web